Testimonials

BUR Health bestaat uit de gezamenlijke praktijken Susanne Fink NATUURGENEESKUNDE en René Brandjes COACHING & THERAPIE. Onze praktijken zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid door uitsluitend mond- op mond reclame. Daar zijn we best wel trots op. Nu pas (juli 2018) vragen we onze cliënten om testimonials. Heb jij ook in onze praktijken sessies ondergaan? Of heb je van ons een workshopdag, training of opleiding genoten? We stellen het zeer op prijs als ook jij voor ons een testimonial wilt schrijven via deze link testimonial toevoegen.
Reuze bedankt! René & Susanne

 

 

Dankzij de sessies met René en Susanne

Dankzij de sessies met René en Susanne zit ik een stuk beter in mijn vel en kan ik eindelijk met een gerust gevoel en relaxt mijn dag doorkomen, de technieken die ze gebruiken zijn echt super en hebben ervoor gezorgd dat ik mij weer super voel!

Mischa Rick van Geelen

Ik voel me weer fit en vitaal!

Susanne Fink heeft mij eens grondig onderzocht middels de Gezondheidscheck. Middels vragenlijsten, onderzoeken met een Bioscan SWA en ook laboratorium onderzoeken volgde er een uitgebreid therapieplan met voedingsadviezen en het tijdelijk gebruik van supplementen om bepaalde disbalans in neurotransmitters, vitaminen en mineralen te herstellen. Na 4 maanden voelde ik me echt zoveel fitter en vitaler, ook had ik ’s avonds automatisch meer energie om te gaan sporten of vrienden te bezoeken, wat ik al lang niet meer ervaren had.

En bepaalde klachten, zoals jeuk- en huidklachten onder mijn borst en oksels maar ook zwellingen in enkels en specifieke huidklachten op mijn onderbenen loste zich volledig op! Daar had ik al 2 jaar last en het is nooit voorbijgegaan met de middelen van huisarts en specialist.

Susanne Fink heeft als Orthomoleculair Therapeut veel kennis van het lichaam en hoe alles met elkaar verbonden. Tijdens de onderzoeken licht zij dit ook toe, en wordt ook duidelijk waarom het lichaam bepaalde stoffen mist en hoe dit hersteld kan worden. Door vervolgonderzoek is ook met meetapparatuur duidelijk geworden dat ook de tekorten daadwerkelijk zijn aangevuld. Dus behalve dat ik me ook beter voelde, was ook aantoonbaar dat bepaalde vitaminen en mineralen weer aangevuld waren.

Behalve de uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en haar systemen en de orthomoleculaire kennis is Susanne bekwaam in kinesiologie testen, coaching en energetische behandelingsmethoden waarmee ze ook sessies doet met clienten voor mentaal/emotionele transformaties en het verwerken van trauma en ‘early life’ stress.

René Brandjes
René Brandjes COACHING & THERAPIE

De gezondheidscheck door Susanne is uitgebreid en zorgvuldig!

Ik heb de ‘Gezondheidscheck’ bij BUR als zeer uitgebreid en zorgvuldig ervaren. Suzanne is zeer kundig en dat merk je direct aan de manier waarop zij de data interpreteert van de scan’s. Je ontvangt een uitgebreid behandelplan en ook de nazorg met het beantwoorden van vragen wordt goed nagevolgd. Suzanne denkt graag met je mee en verdiept zich oprecht in je situatie. Een absolute aanrader!
E. I. uit Zutphen

Mijn ervaring met natuurgeneeskundige Susanne Fink

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik, via mijn homeopathische huisarts, bij Susanne terecht gekomen. Ik had al jaren last van gevoelige darmen en was daarvoor bij de diëtiste. Darmen zijn heel belangrijk en vele ziekten kunnen ontstaan door slecht functionerende darmen. Mijn klachten waren o.a. voedselintolerantie voor tarwe en zuivel, pijnlijke gewrichten en gewichtstoename. Susanne heeft een aantal blokkades ontdekt en een tekort aan vitamines en mineralen. Ook een fecesonderzoek was onderdeel van het gezondheidsplan.
Na het wegwerken van de blokkades ben ik gestart met het opbouwen van een gezonde darmflora. Mijn voedselintolerantie is nihil, gewrichten zijn niet meer pijnlijk alleen mijn gewicht is niet afgenomen (maar kan met mijn leeftijd te maken hebben).
Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat en voel mij goed.
M. Labout

René is écht goed in zijn vak als coach, therapeut en energetisch behandelaar!

Tja, René en ik zijn partners. Zowel als gezin als in de BUR Health praktijk waar we nauw samenwerken. Toch schrijf ik een testimonial omdat René ook mij een aantal keer geholpen heeft. Zo hebben wij wederzijds diepere emotionele lagen bij elkaar kunnen transformeren middels de bijzondere energetische en sjamanistische technieken die we allebei beheersen. René heeft in de afgelopen jaren een aantal keer sessies gedaan met mij waar echt diep weggestopte emotionele lagen getransformeerd konden worden. Die bleken gerelateerd aan weggestopt trauma dat ik als kind beleefde en uiteindelijk de onbewuste besluiten die ik nam toen mijn toenmalige man en vader van mijn kinderen in 2007 aan een hersenbloeding overleed. Met de bespiegelingen van René middels coaching, zijn vaardigheden als hypnotherapeut, intensieve regressiesessies en uiteindelijk de sjamanistische technieken voel ik me volledig bevrijd van deze gebeurtenissen uit het verleden. René is ook bijzonder goed als hypnotherapeut. In juni 2017 lag ik in Bali 10 uur te wachten op de operatie van mijn gecompliceerde enkelbreuk, de botten waren geheel doorbroken en de enkel stond helemaal scheef. De pijnstillers die ik kreeg hielpen niet écht om de urenlange pijnen te doorstaan. Het lukte René met hypnose om mij te helpen de pijn steeds minder te voelen, en uiteindelijk ben ik daarna voor urenlang in slaap gevallen.

Susanne Fink
Susanne Fink NATUURGENEESKUNDE

Just one step…

Vincent Kruger & dochter Bente

Er zijn van die momenten in je leven dat je iemand nodig hebt die je een juiste weg wijst. Die precies weet welke ‘sta-in-de-wegs’ en aannames die jezelf hebt gecreëerd kan ombuigen tot een nieuwe kracht, die je kan gebruiken om nieuwe moves te maken.
Dat je tot het besef komt dat je je oude rituelen en gewoontes kan weggooien.

Dit is wat mij is overkomen. Enige tijd geleden zat ik behoorlijk vast. Terwijl ik weet dat ik een open mens ben die veel geeft aan zijn omgeving was er een soort van belemmering in mijn hoofd die dat krachtig tegenging. Dit uitte zich in stugheid, slecht luisteren, verloren liefdes, boosheid, twijfel, een groot ego en gevlucht in zaken die voor mij normaal niet relevant zijn.

Rene en Susanne hebben mij energetisch en coachend ‘doorgezaagd’. Het was een lang proces omdat mijn eigenwijze ‘hoofddenken’ zich niet gauw wilde prijsgeven. Door een eeuwig geduld en energie gezamenlijk in te zetten werd dat hardnekkige ‘hoofddenken’ getransformeerd in werkelijk voelen om naar je ‘werkelijke zelf’ te luisteren. Je ‘werkelijke zelf’ ontdekken is een openbaring. En als ik erop terugkijk hoe ik vroeger was dan zie ik een Vincent die ik nooit meer zou willen zijn.

Dankzij de tomeloze inzet van beiden pluk ik nu de werkelijke vruchten van mijn nieuwe denken. Ik voel mij gelukkig, heb een pracht van een liefde, heb een nieuw mooi huis, kan mij geheel aan mijn passie voor muziek wijden, mijn dochter bloeit en het gaat mij financieel goed. Ik kan niet anders concluderen dat dit ongekend is.

Bovendien kan ik alleen maar tegen de twijfelaars zeggen die nu met zichzelf lopen te worstelen:

‘Ga het aan met jezelf en wees echt happy als je dat werkelijk echt wilt. Je wordt er echt goed in begeleidt. You are just one step away from real happiness!’

Vincent Kruger
Muziekproducent

Susanne and René are very dedicated to help you!

Susanne and René are very dedicated to help you on many levels : physical, emotional, spiritual thanks to their various skills and resources. Susanne would identify my Lyme bacteria and offer appropriate treatment, I feel so much better now! I like the way they combine options and treatment that fits exactly what you need. They identify long-term diseases that common medicine does not cure easily. Their practice of Shamanism make them sensitive beyond this world and unique as trustworthy therapists.

Catherine

Duidelijk inzicht in je gezondheid

De sessies bij Susanne en Rene heb ik als zeer prettig ervaren.
Door op een dood spoor te zijn beland in het ziekenhuis vanwege mijn ziekte ITP, ben ik via via in contact gekomen met Susanne en Rene.
Eerst heb ik bij Rene een aantal sessies gevolgd om het zelfvertrouwen in mijn lichaam weer terug te vinden.
Dit ging zo goed dat we daarna samen besloten om als aanvulling een keer een sessie bij Susanne te doen.
Uit de sessie met Susanne bleek dat de vitamine’s in mijn lichaam erg verstoord waren waardoor ik waarschijnlijk ook ITP heb opgelopen. Er kwam naar voren dat ik bepaalde vitamines tekort had. Susanne heeft hier een zeer goed behandel plan voor geschreven. Inmiddels zijn we 1 jaar verder en ben ik helemaal van de ziekte ITP af.
Ik ben Susanne en Rene hier zeer dankbaar voor.

Joep Weel

De training BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten © van René & Susanne is fantastisch!

Wat een fantastische dag gehad vandaag! De BUR Methode van Susanne Fink en René Brandjes!!! Alles tot in de puntjes verzorgt, fantastische tools, fijne mensen. Zeer inspirerend! Op naar de Sjamanisme opleiding bij deze meesters in Januari 2019!!!!!!!

Antoinette Uytdewilligen
Mindbubble, Certified Master Hypnotist, Mesmerist, Magnetist

Bedankt voor een fantastische workshopdag BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©

Goede morgen René ❤️ en Susanne❤️

Ik wilde jullie even bedanken voor de fantastische dag, die jullie gisteren samen neergezet hebben?
Het was gewoon een heerlijke dag, met 2 fantastische mensen, die werken vanuit het hart.
Hoe jullie samen werken, was ook leuk om te zien en hoe jullie elkaar aanvullen
en het mooie wat jullie delen onderling?
Naar de groep toe waren jullie ook zeer liefdevol.
Dit schrijf ik ook namens Wim.
Heel veel succes wens ik jullie toe met alles wat jullie doen en nog gaan doen.?

❤️groet en liefs
Marij Buil en Wim Mateman
www.praktijkwitteveder.nl

Marij Buil
Praktijk Witte Veder

Sjamanisme voor Coaches en Therapeuten

Hoi René en Susanne,
Ik wil jullie bedanken voor de bijzondere zondagmiddag in jullie O zo mooie appartement.
Het uitzicht werkte zeer ontspannend tijdens deze middag.
De BUR methode was een eye opener voor mij en werd goed door jullie uitgedragen.
Ik heb mijn enthousiasme over jullie en de methoden gedeeld in een facebookgroep van startende ondernemers, Coaches en Therapeuten.
Ik hoop jullie gauw weer te zien!
Vrolijke Groet,
Joshua

Joshua
Vitaalplan

Workshop BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©

Met veel plezier heb ik de workshop gevolgd bij Susanne en Rene. Het was een heel informatieve en leerzame dag. Met oefeningen waar je ook direct iets aan hebt. De demonstratie van de toepassing van het BUR methode met sjamanisme op een mededeelnemer was een waar kippevelmoment. Er werd zoveel opgelost, heel mooi om te zien. Suzanne en Rene zijn heel open en enhousiast en willen hun kennis graag overbrengen en delen. Het is ze gelukt om er een waardevolle dag van te maken op een prachtige locatie. De inwendige mens werd niet vergeten en we zijn voorzien van een heerlijke (verantwoorde) lunch. Na afloop hebben we per mail alle informatie nog eens uitgewerkt ontvangen, dat vind ik een waardevolle aanvulling op de workshop. Ik ben blij dat ik er bij was.
Hartelijk bedankt!

Ella

Wat een waanzinnige week, wat een fantastische groep coaches & therapeuten!

Wat een fantastische groep, wat een geweldige week, wat een heerlijke mensen, wat een eenheid, wat een zielsverwanten, wat hebben we gelachen en gehuild, wat een empathie, wat een energie, wat een feest, wat een humor, wat hebben we hard gewerkt en heerlijk gegeten, wat een heerlijke zaal, wat een prachtig bos, wat een mooi landgoed, wat een mooie ceremonies, wat een prachtige muziek, wat een liefde, wat een kracht, wat een heling! We missen jullie nu al! En dit is nog maar het begin, met deze groep gaan we de komende 2 jaar door en ronden met een groot deel van de groep het medicine wheel BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten © af middels nogmaals 3 intensieve opleidingsweken! Wij zijn zo blij!

René Brandjes
René Brandjes COACHING & THERAPIE

Enthousiast over de Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

29 januari om 11:30 ·
Ik wist dat ik nog iets wilde leren waarmee ik mensen kan helpen om oorzaken van ingesleten patronen, chronische lichamelijke klachten of traumatische ervaringen te kunnen transformeren en loslaten. Om in het heden geen last meer te hoeven hebben van het verleden.
Daarom voelt het zo goed en compleet nu ik het eerste deel van ‘BUR Health Sjamanisme voor therapeuten’ heb afgerond.
Wat past dit goed bij mij en wat ik al deed. Wat een mooie combinatie tussen hemel en aarde. Wat een fantastische week was het, met mooie mensen, nieuwe familie en prachtige handvatten om mee aan de slag te gaan.
Ik ga meteen beginnen dus als je het interessant vindt, laat het me weten.

29 januari om 11:35 ·
Mijn toolbox was al mooi gevuld en nu heb ik een grotere box nodig. Ik kijk met dankbaarheid terug op een fantastische opleidingsweek en vooruit naar veel nieuwe mogelijkheden.

31 januari om 16:53 ·
Mijn toolbox was al aardig gevuld en nu heb ik een nieuwe toolbox gekocht.
Met daarin een prachtige nieuwe energetische behandeling waarmee ik emoties rondom traumatische ervaringen en ingesleten patronen kan helpen transformeren en weghalen.
Met daarin de acceptatie van een beroepsvereniging die mij en mijn cliënten bijstaat en mij het label ‘erkend alternatief therapeut’ heeft gegeven.
Met in de maak een nieuwe praktijkruimte waarin ik een zeer prettige en veilige sfeer heb gecreëerd om samen mooi werk in te doen.
Natuurlijk zit er ook alles in wat ik al deed en met veel plezier blijf doen. Chinese geneeskunde (acupunctuur, voeding en beweging), tarot kaarten, emotie analyse met de creatiespiraal, talentontdekking, healing sessies in diepe ontspanning en ademhalingsoefeningen.
En omdat de box zo groot is, passen er ook nog mijn lezingen en cursussen bij rondom ‘Ontspanning als medicijn’ die binnenkort aangevuld worden met een nieuwe lezing; ‘Slapen, lig jij daar wakker van?’.
Deze toolbox straalt licht uit!

Linda Custers
Intuïtief Inzicht

Linda Custers
Intuïtief Inzicht

Alles is Energie – artikel van Martijn naar aanleiding van de Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

Alles is energie

Enig idee wat liefde, angst, of een ander gevoel gemeen heeft met, bijvoorbeeld het beeldscherm waar je naar kijkt? Of de bank of stoel waar je wellicht op zit? Wanneer je kwantum fysisch kijkt is alles namelijk pure energie en feitelijk ontstaan vanuit hetzelfde. Dat betekend dat angst en liefde van hetzelfde gemaakt zijn, alleen met een andere frequentie. Gedachten zijn ook pure energie. Al in 2013 berichtte de Volkskrant over een experiment waarbij een persoon enkel moest denken aan het bewegen van zijn hand. Dit signaal werd via een transponder verzonden waarbij een ander met een ontvanger, aangesloten op zijn hersenen dit signaal opving waardoor zijn hand bewoog. Het signaal werd verzonden via het internet.

Al een tijdje ben ik zeer gefascineerd geraakt door ‘ancient healing’ methodes. Methodes die al sinds mensenheugenis bestaan en succesvol in stand worden gehouden. Daarom ben ik vorige week een volle week intern geweest voor een opleiding. Het betrof een 1e opleidingsweek voor sjamanisme. Nu zul je misschien denken, sjamanisme? Wat is dat?

Nou, die vraag ga ik hier niet beantwoorden, simpelweg omdat de nieuwsbrief dan geen nieuwsbrief meer is.

Het was een week met tranen van het lachen maar ook tranen van verdriet, simpelweg omdat je de geleerde energetische handelingen op elkaar in praktijk gaat brengen met wonderlijke transformaties tot gevolg. Ik heb al veel meegemaakt binnen hypnose, maar dit… is voor mij persoonlijk weer een next level. Wanneer je dit beheerst…… en mag gebruiken voor ‘healing’….

Het mooie is dat ik dit nu in praktijk mag, kan en ga brengen. Er zullen nog ‘drie windrichtingen’ volgen om uiteindelijk ‘Full Mesa Carrier’ binnen het Inca sjamanisme te mogen zijn. Maar wat was het gaaf, liefdevol en dankbaar om mee te maken.

Wat is nou het geheim? Dat zijn de geheimen achter dit sjamanisme. Bijna 30.000 jaar lang zijn deze zeer geheim gebleven en nu mogen ze worden verspreid aan diegenen die ‘voorbestemd’ zijn of dit pad mogen betreden. Dit alles met als doel om mensen te mogen helen, helpen, de aarde in zijn geheel een stukje mooier te mogen maken. En natuurlijk blijf ik het combineren met hypnose. Maar dit geleerde zal wel de nieuwe basis vormen van mijn werk.

Het voelde voor mij als een soort thuiskomen…

Martijn Regelink
Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching

 

Martijn Regelink
Hypnotherapie & NLP Coaching

“Heb vertrouwen, laat los en het komt goed. Jij kan dit!” ontdekte ik op de Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

The days after BUR Methode Shamanism voor therapeuten.

– Vrijdag 25 januari 2019
Na een intense 7-daagse trainingsweek rijd ik ‘s avonds enigszins beduusd terug naar huis. Alhoewel was ik het wel die terugreed? Ik voelde me nl net een Alien👽, die pas geland was op planeet Aarde, Pachamama! Een Alien die haar weg aan het zoeken en verkennen is. En daarbij hoort ook het herontdekken van de auto. Eenmaal veilig aangekomen in Tiel, was het alsof ik in een oude droom stapte toen ik het huis waarin ik woon binnen liep. Ergens voelt het vertrouwd en bekend, maar ergens toch ook weer niet.
Wel is het heerlijk om weer met mijn drie mini huis jaguars (Stippie, Droppie & Muppet🐈) herenigd te worden en te voelen dat zij ook mij gemist hebben.

– Zaterdag 26 januari 2019
‘s Morgens bij het opstaan voelt het net alsof ik ontwaakt ben uit een nachtmerrie. Wat een heftige en intense week was het toch. Voor het eerst sinds 5 jaar weer echt kunnen huilen, wat heerlijk, wat een opluchting! Ik voel me weer completer, alsof ik weer een stuk van mezelf teruggevonden heb. Ik heb de verbinding met the Woundend Healer in mij terug, oude zielenpijn mogen loslaten. De angst om mijzelf te kunnen zijn getransformeerd, het verdriet van niet gehoord en niet gezien worden omgezet naar ik ben belangrijk & ik mag gehoord worden! Want immers Ik doe er ook toe! En deze week vooral heel veel echte oprechte, liefdevolle verbindingen mogen voelen en ontvangen.
Ik voel me letterlijk een ander nieuw mens (of Alien👽). Er is zoveel innerlijke rust en ruimte in mijn lijf en hoofd gekomen. Heerlijk!
Het drama, de oude verhalen en de daarbij horende pijnlijke emoties/gevoelens liggen achter me. En zijn volledig getransformeerd! En nu…….hard aan het werk om mijn mind opnieuw te bedraden door de oude overtuigingen los te laten.

– Zondag 27 januari 2019
Wat heerlijk die rust in mijn lijf en hoofd. En toch…….stiekem komt daar weer een laag van emotie/gevoel naar boven. Een laag van boosheid en frustratie dat ik mezelf laat gebruiken door anderen in mn mijn werk. Frustratie dat ik mezelf altijd maar moet aanpassen aan de ander zijn/haar agenda en tijd. Frustratie dat ik werk voor opdrachtgevers tegen te lage tarieven. Frustratie/Boosheid dat IK dat elke keer weer toelaat!
Een oude overtuiging, gedachtepatroon voert de boventoon in mijn mind. En voed de emotie, tranen komen naar boven. Waarom laat ik dat toe? Maar iets diep van binnen zei: “Heb vertrouwen, laat los en het komt goed. Jij kan dit!”
Onderweg naar een opdrachtgever, wakkert de emotie/het gevoel nog even sterker op. Totdat ik 12:12 uur zag en moest denken aan een situatie van de afgelopen week. Een glimlach komt en weer “Heb vertrouwen, laat los en het komt goed. Jij kan dit!”
Eenmaal boven in de massagekamer aangekomen om mijn nieuwe ritueel te doen, zag ik een slang 🐍 liggen op de massagetafel. Een handdoek opgerold en gedrapeerd als een slang. Hoe toepasselijk, de afgelopen trainingsweek stond geheel in het teken van de Windrichting The South met archetype De Slang! 🐍

En wat doet een slang? Door te groeien, vervelt zij en laat haar oude huid, datgene wat niet meer past, los! Duidelijker kan het niet zijn voor mij.

“If you keep doing what you have always done, you keep getting the results you always get!” Tony Robbins
De rust in mijn lijf en hoofd zijn weer terug. Ik denk aan mijn nieuwe missie en weet wat me te doen staat! Want IK kan dit!!! 💪🏽
The winds are changing and finally I am the One in charge now! This is my life & I am the One who is living it!
Ho 🙌🏽

Sharon Pol
Klankmoment

 

Sharon Pol
Klankmoment

Wat een week, wat een belevingen! Op de Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

Impressie van opleiding BUR-methode en Sjamanisme voor therapeuten en landgoed De Horst in Driebergen. Alles tot in de puntjes verzorgd! Een week lang hard gewerkt, maar ook een klein beetje vakantie. In ieder geval een hele week voor mezelf. En nu weer lekker thuis bij man en kindjes 😊

Wil jij ook leren hoe je mensen kunt helpen om emotionele blokkades te transformeren? De intensieve opleidingsweek BUR-methode en Sjamanisme voor therapeuten wordt u september nog eens gegeven!

Naast dat je veel leert van 2 hele fijne trainers en je medecursisten, is het een week op een prachtig landgoed, heerlijk eten, mooie ceremonies en heel veel humor.

Certificaat Bur-methode/ Sjamanisme in the pocket! Wat een week, wat een belevingen!

Renate Lambrix van der Zee
Beweeg in Balans

Renate Lambrix van der Zee
Beweeg in Balans

Ondanks deze Intensieve Opleidingsweek voelde ik me uiteindelijk Super Relaxed! Een ware aanrader!

Een mooie week met mooie mensen afgesloten met een certificering sjamanisme voor therapeuten.

Nico Jacobs
Hypnotherapie Jacobs

Dankbaar voor de OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

Een week voorbij tijd en ruimte
BUR methode en sjamanisme
Vuur ceremonie onder volle maan
Hof methode onder begeleiding van Marcel Hof en zijn vrouw 🙏
Illumination sessies gegeven en ontvangen
Hucha ( toxische emoties) vrij gemaakt
Sandpainting/ snow painting gemaakt
Vier Munayki initiaties ontvangen, zaadjes van liefde
Verbinding en zoveel liefde in deze groep, dankbaar💖❤️🙏
En dat alles onder de bezielde begeleiding van Rene Brandjes en Susanne Fink🙏🌹
The South – Serpent 🐍 certificaat binnen, alles integreren de komende tijd.
En zo ontzettend veel GELACHEN🤣😂🤣.
Cup is filled, ready to go 😘.
PS nieuwsgierig? Je weet me te vinden😊🙏

Malinche Janssen
Noworriesfood

Malinche Janssen
NoWorriesfood

Wat een week! De Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

Allemachtig prachtig & krachtig. Wat een impact. Wat een week. Wat een reis. Wat een bezieling. Wat een verbinding. Wat een emoties. Wat een heling. Wat een humor. Wat n verwondering. Wat een luxe. Wat een loslaten. Wat een transformatie. Wat een kado. Wat een ervaring. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren én dat ik dit nu kan doorgeven aan anderen. # BUR methode. Sjamanisme voor Therapeuten (the South)

Marijntje Antonis
balans-balans

Marijntje Antonis
balans-balans

Sietske schrijft op social media over de Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

Een prachtige reis van een week met erg mooie mensen vandaag afgesloten met certificering sjamanisme voor therapeuten boven verwachting zo krachtig.

Ik ben nog aan het nagenieten van de intensieve week met sjamanisme voor therapeuten. Zo krachtige tools geleerd die ik volledig ga omarmen en ga laten integreren in mijn praktijk.

In september is er weer een opleidingsweek van BUR een ware aanrader, allereerst om deze krachtige tool te leren maar ook vanwege de trainers René en Susanne die er alles aan doen om er alles uit te halen. Het is een heerlijke locatie om te verblijven.

Sietske Hintzen
Innerhintz

Sietske Hintzen
Innerhintz

Wat een reis

Sommige mensen weten al van kinds af aan wat hun bestemming is. Ik heb dat altijd heel erg bijzonder gevonden, ik wist dat namelijk niet. Mijn leven bestond voornamelijk uit voetbal, vissen, hier en daar helpen op de boerderij…
Oja, school… en weer voetbal. Zo was ik een keer aan het vissen en zagen we meer dan 100 vallende sterren. Nee, niet overdag inderdaad, we waren aan het nachtvissen. Fascinerend!
Jaren later was ik aan het stappen geweest met een vriend waarna ik spontaan in huilen uitbarstte. Ik wist echter niet waarom, totaal niet zelfs. Enkele uren later werd duidelijk waarom. Mijn peetmoeder bleek exact op dat moment, 45 kilometer verderop te zijn overleden. Ons lijntje werd abrupt onderbroken… Ik denk dan ook dat daar mijn bewondering voor alles wat we/ze niet kunnen bewijzen was geboren. Bewijzen? Voor mij niet nodig, een ervaring zegt meer dan 100 zogenaamde wetenschappelijke onderzoeken.

10 jaar na dato, ik werkte nog steeds in de detailhandel, besefte ik dat ik iets anders wilde. Dat ik niet de rest van mijn leven in de detailhandel wilde slijten. Ook het aspect vrijheid binnen mijn werk lonkte. Ik ging een cursus NLP volgen, heel basic, vooral op basis van taalpatronen en hoe de hersenen schijnbaar werken. Toch al wel bijzonder genoeg, je kunt er immers van allerlei kwalen mee genezen. Intussen was er meer dan een interesse ontstaan in de geschiedenis van aarde. En dan niet op gebied van dinosauriërs maar meer het ontstaan van de mensheid. Dat wat afwijkt van wat ons standaard geleerd wordt. Over mensen die de factors tijd en ruimte beheersen. Maar dat kan toch niet? Of toch wel? Hmm… interessant vraagstuk. Ik stond open voor beide opties. Kwantum fysica bleek één van de antwoorden in het beheersen van tijd en ruimte. De film ‘The Matrix’ heb ik altijd al een treffende gevonden. Het feit dat onze wereld wel eens een hologram kan zijn. Afijn, na NLP volgde er hypnose. Want ik had met NLP wel wat geleerd maar tegelijk beheerste ik het nog niet, zag ik het grote geheel niet. Hypnotherapie bleek mijn ware passie te zijn. Nu blijkt, dat het één van mijn passies blijkt te zijn. Een valkuil… want ik heb zoveel dingen die ik wil leren, die me fascineren. Je moet keuzes maken maar ik zou het liefste alles tegelijk doen. Dan kom je jezelf wel tegen op den duur.

Voor mijn eigen processen merkte ik dat ik hierin niet verder kwam. Ik voelde zelf vrij weinig. Ik vroeg mijn cliënten altijd wel, waar voel je dat en dan kwam er een antwoord. Ik heb dat altijd bijzonder gevonden want zelf voelde ik dat niet. Bij mijn laatste opleiding voor hypnotherapeut kwam ik in contact met René. Een bijzondere man en hij triggerde me zelfs. Ik vond er wat van… zijn praten, de ehh’s maar vooral hoe zuiver hij in het leven leek te staan. Alsof hij tegelijkertijd wel en niet op aarde was of zo. Hoe het telkens leek hoe hij bij zichzelf kon blijven, bijna zonder oordelen naar de ander. Later werd voor mij duidelijk dat hij het Sjamanisme bedreef. Ik had er al wel eens van gehoord. Indianen hebben me ook altijd bijzonder geïnteresseerd. De leefwijze, puurheid, éénheid en respect voor mens en dier, de cultuur. Na enkele persoonlijke één op één sessies merkte ik dat hier meer achter zat dan overtuigen, veranderingen in het onbewust, het veranderen van onderliggende gevoelens. Mijn interesse en fascinatie voor het sjamanisme was geboren! Al direct, na de sessies, voelde het als thuiskomen. Voor de mensen die geloven in vorige levens is dit misschien herkenbaar. Je bent direct zo enthousiast, dat moet je wel een keer eerder meegemaakt hebben. Net als het fenomeen Dejavu. Je kunt het niet verklaren maar het voelt direct goed, beter zelfs. Het past je als een oude jas…. Ik heb besloten om me op te geven voor de opleiding, alhoewel ik totaal niet wist wat ik allemaal precies ging leren.

De week zelf…
Ja, het is direct duidelijk… daar zitten twee Sjamanen met passie voor hun vak, staat zo mooi in verbinding met hun zelf. Natuurlijk worden ook zij getest maar daar weten ze inmiddels erg goed mee om te gaan door bij hunzelf te blijven.
De week voelde als drie weken, intens met elkaar samen werken. Een erg leuke groep, fantastische mensen, stuk voor stuk. We hebben gehuild van verdriet, gehuild van pijn bij het loslaten van onze oude verhalen, gehuild van het lachen.
Het is allemaal bij elkaar gekomen voor me. Mijn interesses in oude beschavingen, helpen van mensen met allerlei (gevoels) ‘problemen’ maar tegelijkertijd een levenshouding, levensfilosofie. Daar waar men dat van de NLP ook zegt is het sjamanisme voor mij waarschijnlijk het eindstation en antwoord binnen zelfontwikkeling, zelfgenezing en het uiteindelijk weer ontmoeten van jezelf. Hoe zou het zijn wanneer je zo oordeelloos in het leven kunt staan en continue bij jezelf kan blijven dat je de grootste testen uit het universum kunt weerstaan? Dan ben je je puurste jij… Welke poorten het allemaal nog meer opent weet ik niet maar wanneer ik de ervaringsverhalen van René en Susanne mag geloven… wordt ik spontaan blij.

De opleiding BUR/Sjamanisme biedt het beste van verschillende wereld. Het Sjamanisme zoals het 30.000 jaar geleden al werd gevoerd, energetisch werk inclusief initiaties, werken aan je eigen proces en ook een stuk hypnotherapie en uitvragen van het echte probleem zorgen ervoor dat deze opleiding volgens mij uniek is zijn soort. Samen met de passie en puurheid van twee unieke mensen zorgt dit voor onvergetelijke reis naar binnen… naar onze ware aard om daarmee in verbinding met onszelf het geleerde in praktijk te kunnen brengen. Anderen ook deze heling te mogen laten ervaren.

Lieve René en Susanne, dank jullie wel voor het bieden van de omstandigheden voor een fantastische reis…

Lieve groet,
Martijn

Martijn
Martijn Regelink Hypnotherapie & NLP Coaching

Ervaring

In januari 2019 heb ik de BUR week/ Sjamanisme voor therapeuten gevolgd. Wat een ongelofelijk mooie week die met hart en ziel begeleid werd door Susanne & René.
Wat hebben we een waardevolle tool geleerd: illuminatie techniek icm BUR methode. Dit hebben we zelf ondergaan, geleerd en toegepast bij elkaar. De BUR methode betreft inzicht krijgen in je problemen, via vraagtechnieken de diepere lagen naar boven halen. Het illuminatieproces is een sjamanistische tool waarin je de cliënt begeleidt en op zoek gaat naar het gevoel/ situatie waar dit ontstaan is. Hiervoor moet je door een laag van weerstand.
Omdat het een transformatieproces betreft, ben je er vervolgens vanaf ! Dit is tevens wat deze techniek zo uniek maakt. In de reguliere zorg is dit nl niet mogelijk, daar leren ze je om te gaan met je problemen en/of gevoelens, of worden deze met medicatie onderdrukt. Maar er écht vanaf komen doe je niet. Met deze (sjamanistische) tool dus wel ! En ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat de veranderingen bevrijdend/groot/ fijn zijn en in alles doorwerken.

Ik ben enorm dankbaar dat ik deze week heb gevolgd, ik ervaar het als een groot kado. En wat nog mooier is, is dat ik dit nu tevens in mijn praktijk (orthomoleculair i.c.m.energetisch) kan toepassen en zo anderen hiermee kan helpen. We hebben allemaal last van belemmerende factoren waardoor we niet 100% doen wat we zouden willen doen… en deze tool is hierbij een wezenlijke life-changer !

Marijntje Antonis
balans-balans

Boven verwachting krachtig en prachtige ervaringen met sjamanisme voor therapeuten

In januari heb ik een week van sjamanisme voor therapeuten mee mogen maken. Ik ben er open en vol verwachting ingestapt. Maar mijn ervaringen zijn boven verwachting uitgekomen. De methode zelf :Een krachtige methode met de stappen van het voorgesprek en de techniek zelf, het is een tool om je kliënten werkelijk met de wortels en al van het probleem af te laten komen. Ikzelf had het idee dat ik al erg veel werk gedaan had aan zelf ontwikkeling en transformatie maar was verbaasd wat er nog allemaal naar boven kwam. René en Susan zijn gecommitteerd om er alles aan te doen om deze methode goed over te brengen. René en Susan volledig zijn hun authentieke zelf tijdens de training, en dit heeft zijn positieve weerslag op de groep. De locatie en het eten alles is tot in de puntjes verzorgt, een heerlijke verwennerij. En mede door de intensiteit van het programma, wordt het werkelijk een hele reis voor jezelf waar je doorheen gaat. Ik ga deze methode volledig omarmen om zo samen te laten integreren met mijn hypnotherapie en coaching.

Sietske Hintzen
Innerhintz

Psychosomatisch en energetisch therapeut

In januari 2019 mocht ik de eerste windrichting doen van ‘Sjamanisme voor therapeuten’; gegeven door Susanne en René. Het is aan hen te danken dat ik me meteen zo thuis heb gevoeld. Omdat zij zelf zo fijn met beide benen op de grond staan en tegelijkertijd zo open voor het hogere, trekken zij een groep mensen aan die dat weerspiegelt. Mannen en vrouwen die met energie (willen) werken door gevoel en verstand, wetenschap en spiritualiteit met elkaar te verbinden vanuit de overtuiging dat ze 1 zijn.
Met veel lachen en een traan hebben René en Susanne ons ingewijd in de meest mooie verhalen, rituelen en technieken. Ik ben er in alle opzichten rijker uitgekomen. Zelf, in relaties tot anderen en in mijn werk. Met de nadruk op het zelf doen van alles wat je leert, had ik na de opleiding voldoende ervaring en overtuiging om meteen aan de slag te gaan. De resultaten geven me elke dag veel dankbaarheid.
Deze kennis vanuit het inca sjamanisme is zo belangrijk om door te geven en dat doen René en Susanne met zeer veel zorg en toewijding.
Ik heb al veel zin in de andere 3 windrichtingen.

Linda Custers
Intuïtief Inzicht

OpleidingsRetraiteWeek BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten

De diepte en rijkdom van de opleidingsweek is zo groot dat ik haast niet weet hoe ik het moet benaderen. Waarbij direct gezegd moet worden dat de onstuitbare hilarische energie van Rene en de immer aanwezige kalmte van Susanne een geweldige combinatie is die je de hele week gefascineerd bij het toch al intrigerende programma houdt. Een gul programma ook met allerlei verrassingen. Een magisch programma met het ervaren van de sandpainting, de vuurceremonie, de initiaties en natuurlijk het uitwisselen van de illuminaties. Een koesterend programma, zeer zorgvuldig begeleid, met een geweldige open hart groep, heerlijk eten en prachtige omgeving.
Ben thuis gekomen met de vele rijkdommen: mijn eigen energetisch geladen mesa, het dagelijks schoonmaken van mijn hoocha, mijn huis sandpainting, een bijna onbegrijpelijk gevoel van verbinding met de groep en een verschoven levensbewustzijn door de illuminaties.
Mijn klanten blijken graag deze nieuwe BUR helingmethode uit te proberen en zijn ook zeer verrast over de bevrijding die het geeft.
Marieke Aben
www.voetlicht.eu

Marieke Aben
Voetlicht

De opleidingsweek Sjamanisme voor Therapeuten

De opleidingsweek Sjamanisme voor therapeuten in januari 2019 begon voor mij al een maand van te voren te werken. Je merkt al dat er iets op gang komt in jezelf en dat is op zich al bijzonder. Je eigen stukken waaraan je mag gaan werken komen al naar boven, waardoor je al in het proces stapt. De week was intensief, speels, puur, vol verbinding en heel veel transformatie voor jezelf en de hele groep. De groep wordt steeds hechter door het oefenen van de illuminatie techniek met groepjes van 2 onderling om de vastzittende emoties die je bij jezelf ontdekt via vragenlijsten, op te lossen en vervolgens weer verder te gaan naar de volgende laag die los mag komen. Ook 2 vuurceremonies/rituelen
en 2 avonden met sjamanistische inwijdingen met mooie muziek waarin je door René en Susanne liefdevol wordt begeleidt zijn erg verbindend en bijzonder. Je leert de Sacred Space openen en sluiten en de Wiracocha (energieveld) te gebruiken in je dagelijks leven en praktijk. Zo ook het werken met de pendel en de ademhalingstechnieken die erg waardevol zijn. Op het landgoed is er rust en natuur en alles is heel goed verzorgd, je komt niets te kort. Kortom, een volle, leerzame week waarmee je mensen kan helpen hun emotionele ballast voorgoed los te laten en waardoor ze weer “lichter” door het leven kunnen gaan. Een aanrader!

Roos de Bruijn-Bingley
Younique

Dit moet je doen! De OpleidingsRetraiteWeek BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©

Hallo. Wat ik jou kan vertellen nu je dit leest, en nieuwsgierig bent en/of twijfels hebt over de sjamanistische opleidingsweek die ik afgelopen januari heb gevolgd bij René en Susanne. Ja zeker DOEN!!! Het is nu ruim een maand geleden dat ik deze week heb gevolgd, en ik wist van te voren ook niet wat ik precies kon verwachten, wel dat ik er een goed gevoel bij had, een jubelende JA had ik voordat ik me aanmeldde. En dit was niet voor niets. Ik heb enorm genoten, veel geleerd, vooral ook over mijzelf! en ik pas de BUR Methode wekelijks toe in mijn praktijk met hele goede resultaten. Van te voren kun je nog bedenken met je hoofd; “ja maar is het het bedrag wel waard en dan een hele week van huis etc. etc.”  …. Nou ik zou spijt hebben gehad wanneer ik deze week niet had gedaan, zo voelt het voor mij. En volgend jaar zijn er nog 3 opvolgende opleidingsweken, en daar zeg ik ook een JA op. Ik heb jarenlange opleidingen gevolgd van energetisch therapeut tot ademcoach en bijna alles hiertussen wat je in therapieland tegenkomt. En in deze sjamanistische opleidingsweek zijn alle gaatjes opgevuld en is mijn richting nog duidelijker geworden. Ja, dat is toch echt wel het sjamanisme en alles wat daar bij hoort. René en Susanne hebben erg veel ervaring in wat ze doen en vertellen, en dit allemaal in normale boerenkooltaal, zodat ieder mens dit kan volgen, en vooral niet met het hoofd maar juist in gevoel. De dagen waren goed op elkaar afgestemd, het eten was prima in orde en de kamer waar ik sliep was netjes en schoon met een goed bed. Je wordt en gezien en gehoord door René en Susanne en hoe fijn is dat!! Hierdoor heb ik nog meer ruimte kunnen creëren in mijn eigen kunnen door alle tools die ik hier geleerd heb. Een musthave voor therapeuten maar ook wanneer je huisvrouw bent of wat dan ook. Een aanwinst dus!! Mijn wens was voordat ik aan deze week begon om nog meer voor mijn cliënten te kunnen betekenen, zodat ze hun oude zware ballast nog makkelijker kunnen los laten. Hier had ik deze tools bij nodig die ik hier heb geleerd en eigen heb kunnen maken!! Liefs corina

corina verhulst
praktijk inca

JAAP DUIN BEVEELT SESSIES MET RENÉ & SUSANNE AAN!

Op vrijdag 1 maart plaatste Jaap Duin de volgende aanbeveling op Instagram over zijn coaching traject bij BUR Health, met zowel René Brandjes als Susanne Fink.

René Brandjes: “Een reden waarom wij mensen goed op de rails kunnen helpen is omdat we bij een ieder vaak al in de eerste sessie de essentie van een persoon kunnen zien en voelen. Door de veiligheid en het vertrouwen wat er groeit met de cliënt en mij en Susanne maken we in een eerste sessie al grote stappen. We zijn dankbaar dat mensen aan ons meteen in vertrouwen nemen en we ze daardoor goed kunnen helpen. Alle hucha (toxische emoties), overtuigingen en gedrag die ons toevertrouwd wordt door onze cliënten maken ze nooit minder als hoe we zien in hun essentie. Vele cliënten zullen beamen dat ze dit ook voelen en waarderen. Zowel in onze praktijk als in de opleidingen die we geven. Eigenlijk waarderen en zien we onze cliënten voor wie ze zijn, zelfs als ze dit zelf nog niet kunnen zien of voelen. Dus de waardering die wij van vele van onze cliënten krijgen in privé mails en de mond- op mond reclame waardoor we vaak 4 tot 6 maanden volgeboekt zijn….. is eigenlijk ook de waardering die wij voelen voor al onze cliënten! Zelfs als die clienten alleen nog maar focus hebben voor hun problemen, we helpen ze dan op weg van de rode draad van hun problemen naar de rode draad van hun missies. We hebben ook veel cliënten die al lang op het pad zitten wat ze zich wensten en droomden en volop in het leven staan. Jaap Duin is zo’n cliënt die bij ons gekomen is en die we mogen helpen! 

Jaap is psycholoog, organisator van waanzinnig te gekke reizen waarbij je 6 dagen lang in de natuur verblijft zonder camera of telefoon, fantastische belevenissen met vision quests! Reizen voor groepen mannen of groepen vrouwen. Omdat ik zelf 30 jaar lang reisorganisator van expedities en actieve en avontuurlijke reizen ben geweest en weet wat er ‘te koop’ was ik onder de indruk van wat Jaap organiseert en op de markt brengt. Een echte aanrader om als man of vrouw een reis bij zijn organisatie Elements Expeditions mee te maken. Er is niets mooiers en beters voor de westerse mens als een reset in de natuur, maar dan ook écht, zoals Jaap het heeft opgezet. Juist als je geen tijd hebt, altijd druk, ook nog een gezin, drukke baan of eigen bedrijf.. juist dan dien je die tijd voor jezelf vrij te maken om zoiets mee te maken als Jaap brengt. Hoe weet ik dit, omdat ik Jaap heb mogen coachen in mijn praktijk, maar ook meerdere van zijn cliënten en vrienden die vol lof spraken over zijn expedities en events. Wat een toffe lui! 

Jaap is psycholoog en coach en helpt mensen 1 op 1 en daarnaast expeditieleider reisorganisator van bijzondere reizen. Op 1 maart 2019 schreef Jaap vol lof over ons op Instagram, waar ik geloof ik wel op sta maar nooit op kijk en we stellen dit zeer op prijs. Zijn bericht staat hieronder. Wil je meer over Jaap weten, zijn coaching en zijn expedities voor mannen én expedities door vrouwen, lees meer op zijn websites: 

www.jaapduin.nl
www.elements-expeditions.com

 

 

 

Jaap Duin
Elements Expeditions

De OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South is OUT OF THIS WORLD!

Afgelopen weekend het 1e (van vier) Certificaat ontvangen van de BUR Medicine Wheel, Sjamanisme voor Therapeuten. Hierbij de Illumination techniek geleerd om cliënten te helpen zware toxische emoties volledig los te laten. Out of this world! 👌🏻😊 Een intensieve 7 daagse training onder leiding van Rene Brandjes en Susanne Fink ; www.bur.nu Wat een week vol lachen, huilen, liefde en dankbaarheid 🙏
Sjamaan 0,25
Ho!!

Joshua Honig
Vitaalplan

Joshua Honig
Vitaalplan

Blij met certificaat van de Intensieve OpleidingsRetraiteWeek ‘BUR Methode © Sjamanisme voor Therapeuten ©’ – The South

Certificaat BUR-methode – Sjamanisme voor therapeuten (Windrichting het Zuiden) binnen! Super intensief en het zo waard. Mooie mensen, mooie belevingen, mooie resultaten en een nieuwe clan aan vrienden! Dankjewel Rene & Susanne voor deze mooie ervaring. En natuurlijk m’n lieve Leonie en Marcel dat ik gewoon een week op retraite kon gaan ❤️.
Tot de volgende windrichting!
🙏

Marco Bot
EIGENZENNIG Leefstijl. Energetisch. Vitaliteit

Marco Bot
EIGENZENNIG Leefstijl. Energetisch. Vitaliteit

Dankjewel, jullie zijn goed bezig!

Heb verschillende sessie bij susanne en René gedaan,
Dit is zo goed bevallen dat ik regelmatig bij hun terug kom voor:
Energie medicine technieken van het sjamanisme,
Hypnotherapie, Frequentietherapie en de gezondheidscheck,
Ik voel me zo gezonder en sta een stuk fijner in het leven !
Dank je wel, Jullie zijn goed bezig !

Fons hoogsteder

Fons hoogsteder